Kjøkken

Jeg har montert mange kjøkkeninnredninger. Mange av disse er levert fra Strai. Har også montert for Drømmekjøkken. Noen Ikea kjøkken har jeg også vært innom. Jeg har dessverre ikke tatt bilder av disse og kan derfor ikke vise frem noe.

Endre kjøkkenet

Det er ikke alltid man vil bytte hele kjøkkeninnredning. Jeg kan hjelpe til med å bygge om eksisterende kjøkkeninnredning. Male fronter. Eller rett og slett bytte ut lyslister og/eller kronelister. Noen ganger er det nok å male opp vegger, tak og listverk for å få et "nytt" kjøkken. Kanskje man bare ønsker å bytte hvitevarer eller benkeplater med oppvaskkum og blandebatteri

Nytt kjøkken

Ofte er det slik at i forbindelse med nytt kjøkken, ønsker man ofte nytt gulv, ny farge på veggene, osv. Jeg gjør det meste i forbindelse med dette. Jeg kan flytte vegger, legge ny parkett evt. fliser på gulvet. Jeg maler gjerne taket, legger fliser over kjøkkenbenk, bytter listverk, det du måtte ønske. I tillegg kan jeg skaffe rørlegger og elektriker. Jeg kan gi deg et totaltilbud på jobben og vil da stå for koordinering av de forskjellige oppgavene.